Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου - Καλοκαίρι 2022: Ξεκινούν τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας

Ελλάδα
Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου - Καλοκαίρι 2022: Ξεκινούν τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρότυπο, καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, το «Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς» - Οι εγγραφές για την Θερινή Περίοδο ξεκίνησαν!

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα, με 72 φροντιστήρια και πάνω από 13.500 μαθητές, από την Ηράκλειο μέχρι την Θεσσαλονίκη και από την Σάμο μέχρι την Ζάκυνθο λαμβάνουν μοναδικές και πιστοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες που διασφαλίζουν την επιτυχία:

  • Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές, καθώς εγκρίνονται από το ακαδημαϊκό τμήμα του Ομίλου, επιμορφώνονται διαρκώς και αξιολογούνται για τα αποτελέσματά τους.
  • Κάθε μαθητής έχει το δικό του   Σύμβουλο  Καθηγητή, ο οποίος παρακολουθεί την εκπαιδευτική πορεία και καθοδηγεί την προσπάθεια του με προσωπικά προγράμματα μελέτης.
  • Οι μαθητές κάθε φορά που  γράφουν διαγωνίσματα μετέχουν σε μια    Προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων .    Διαγωνίζονται σε κοινά θέματα, για όλα τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς. Μαθαίνουν την πραγματική αξία του βαθμού τους, καθώς για κάθε διαγώνισμα γνωρίζουν τον μέσο όρο των μαθητών από όλη την Ελλάδα και παρακολουθούν συγκριτικά την πρόοδό τους.
  • Η καινοτομία των φύλλων εργασίας προάγει  την αυτενέργεια των μαθητών, βελτιώνει τις γραπτές τους επιδόσεις και τους βοηθά στην εμπέδωση της ύλης.

Αυτά και άλλα πολλά χαρακτηρίζουν το «Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς», ένα πρότυπο, καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων. Τα θερινά μας προγράμματα είναι μικρά , ευέλικτα, πρωινές ώρες (εκτός Σαββατοκύριακου), με στόχευση την κάλυψη κενών και την προετοιμασία για μια καλύτερη αφετηρία την επόμενη σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα, μαθήματα προετοιμασίας θα  γίνουν για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου με τον εξής σχεδιασμό:

  • Τελειόφοιτοι ΣΤ΄ Δημοτικού, Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου:

Επαναλήψεις και κάλυψη κενών. Προετοιμασία για την επόμενη τάξη.

Πρόγραμμα 2 πρωινών την εβδομάδα  - 6 ώρες την εβδομάδα

Διάρκεια : 4 εβδομάδες,  20/6 – 15/7

  • Τελειόφοιτοι Α΄ Λυκείου

Κάλυψη κενών Α΄ Λυκείου  &  Προετοιμασία Β΄ Λυκείου, ανά προσανατολισμό.

Πρόγραμμα  2 ή 3 πρωινών την εβδομάδα,  με 7 έως 9 ώρες την εβδομάδα, ανάλογα με τον προσανατολισμό.

Διάρκεια : 4 εβδομάδες, 20/6 – 15/7.  

  • Τελειόφοιτοι Β΄ Λυκείου

Προετοιμασία Πανελλαδικών Εξετάσεων  

Διάρκεια : 6 εβδομάδες, 16/6 – 27/7.  

Οι εγγραφές για την Θερινή Περίοδο ξεκίνησαν!

Καλέστε στο  2810 245 300 και κλείστε έγκαιρα ραντεβού  με τον Δ/ντή Σπουδών, κ. Μανόλη Μαυράκη, για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News