Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την σκότωσε έμεινε δίπλα στη σορό για ώρες και αυτοκτόνησε - Του είχε πει να χωρίσουν

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την σκότωσε έμεινε δίπλα στη σορό για ώρες και αυτοκτόνησε - Του είχε πει να χωρίσουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 60χρονος επιχειρηματίας σκότωσε τη σύζυγό του στο σαλόνι έμεινε δίπλα στη σορό της για ώρες και έπειτα πήγε στο μπάνιο όπου και αυτοκτόνησε

Μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου στη Δράμα.

Γνωστός επιχειρηματίας της Δράμας σκότωσε τη γυναίκα του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 60χρονος συζυγοκτόνος σκότωσε τη γυναίκα του η οποία φέρεται να του είχε ζητήσει να χωρίσουν και να φύγει σήμερα κιόλας από το σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στο σαλόνι έμεινε για ώρες δίπλα στη σορό της να την κοιτάζει και στη συνέχεια πήγε στο μπάνιο όπου και αυτοκτόνησε, η πληροφορία αυτή αναμένεται να αποδειχθεί από τη διαδικασίας νεκροψίας-νεκροτομής στις δύο σορούς.

Μιλώντας στο grtimes ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης είπε πως: «οι πληροφορίες μου, λένε πως η γυναίκα του, τού είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε». Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία» πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Το ζευγάρι εντόπισε η κόρη του ζευγαριού το πρωί της Τρίτης 7 Ιουνίου, γύρω στις 8:30. Η κόρη του ζευγαριού καλούσε στο τηλέφωνο τους γονείς της, οι οποίοι δεν έδιναν σημεία ζωής. Ανησύχησε και έτσι αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι τους όπου και τους βρήκε νεκρούς.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News