Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ήρθα από άλλη φυλακή για να τον σκοτώσω» - Απειλές από συγκρατούμενους

Ελλάδα
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ήρθα από άλλη φυλακή για να τον σκοτώσω» - Απειλές από συγκρατούμενους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις «σκληρές» Φυλακές Μαλανδρίνου μεταφέρθηκε ο Μπάμπης Ανσγνωστόπουλος - Απόπειρα κατά της ζωής του, μέσα στις Φυλακές, καταγγέλλει ο δικηγόρος του

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η ξαφνική μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τα σωφρονιστικά ιδρύματα του Κορυδαλλού στις «σκληρές» φυλακές Μαλανδρίνου.

Το ζήτημα είναι σύμφωνα με το δικηγόρο του πιλότου, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα τους για την παραμονή του συζυγοκτόνου στον Κορυδαλλό για το λόγο ότι ήδη και κατά το παρελθόν έχουν καταγραφεί κάποια περιστατικά απειλών εις βάρος του.

«Είχε σημειωθεί περιστατικό εντός της πτέρυγας του από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε εναντίων του κατά της ζωής του και μάλιστα υπήρξαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι κατέθεσαν και σχηματίστηκε δικογραφία», περιγράφει ο δικηγόρος του 33χρονου μιλώντας στην “Super Κατερίνα”.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε και μεταφέρθηκε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

(φωτογραφία Intime)

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News