FT: Ελλάδα ψηφίζουν για τις καλοκαιρινές διακοπές - Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προορισμοί

Κρήτη
FT: Ελλάδα ψηφίζουν για τις καλοκαιρινές διακοπές - Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προορισμοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδικό αφιέρωμα του Financial Times για τον ελληνικό τουρισμό

«Πείτε kalimera σε κομψές αποδράσεις μόνο για ενήλικες και κομψά οικογενειακά θέρετρα», αναφέρει το άρθρο των Financial Times για την Ελλάδα και τους προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί κανείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι γωνιές της Αθήνας

Από τα ανακαινισμένα νεοκλασικά της Αθήνας, όπως αυτά στο Κολωνάκι και του Ψυρρή όπου μπορεί κανείς να μείνει σε υπέροχες σουίτες και να απολαύσει τις ομορφιές της πρωτεύουσας μέχρι τα νησιά που προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές, οι FT υμνούν την Ελλάδα ως τον κορυφαίο καλοκαιρινό προορισμό.

Κρήτη, Ζάκυνθος και Πάρος στη λίστα

Στο αφιέρωμα γίνεται ακόμη εκτενής αναφορά στη Ζάκυνθο, που αποτελεί ένα από τα μέρη που επιλέγουν οι οικογένειες για να παραθερίσουν στο Ιόνιο. Ακολουθεί η Κρήτη με τον συνδυασμό παλιού και μοντέρνου να κερδίζει τις εντυπώσεις μαζί με το μοναδικό φυσικό τοπίο, όπως και η Ρόδος με τη Λίνδο να θεωρείται «ανταγωνίστρια» της Πάρου, η οποία επίσης περιλαμβάνεται στο αφιέρωμα, και της Κρήτης σύμφωνα με την αρθρογράφο.

Στο άρθρο των FT, μάλιστα, περιλαμβάνονται και συγκεκριμένα ξενοδοχεία, καταλύματα και resorts, τα οποία προτείνονται ανά περιοχή έτσι ώστε όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, να έχουν ήδη κάποιες διαθέσιμες επιλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News