Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Στις φυλακές του Μαλανδρινού οδηγήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Στις φυλακές του Μαλανδρινού οδηγήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικηγόρος του τόνισε πως ο 33χρονος πιλότος είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις

Σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε μεταγωγή του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τα σωφρονιστικά ιδρύματα του Κορυδαλλού στις φυλακές Μαλανδρίνου. Πρόκειται για σκληρές φυλακές, καθώς έχει χαρακτηριστεί και Ελληνικό Αλκατράζ, και φιλοξενούνται βαρυποινίτες όπως ο 33χρονος πιλότος.

Εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται άλλοι 5 συζυγοκτόνοι, ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει από τον ψυχρό 32χρονο δολοφόνο και ο αλβανικής καταγωγής συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του και περιπλανιόταν σε βουνά και λαγκάδια για 18 μέρες.

Στα κελιά συνήθως μπαίνουν 4 άτομα, όταν όμως πρόκειται για βαρυποινίτες όπως ο Μπάμπης χρησιμοποιούν το κελί δύο άτομα. Ο πιλότος αρχικά θα τοποθετηθεί στο κελί μόνος του και αργότερα μαζί με κάποιον άλλο συγκρατούμενο.

Ο δικηγόρος του δολοφόνου της Καρολάιν ανέφερε ότι ο Μπάμπης είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Επίσης θα βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του και το δικηγόρο του. Ο δικηγόρος του, τόνισε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε ΑΕΙ.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News