Άγιος Παύλος: Φωτογράφιση υψηλής ραπτικής προβάλει την Κρήτη σε όλο τον κόσμο (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Άγιος Παύλος: Φωτογράφιση υψηλής ραπτικής προβάλει την Κρήτη σε όλο τον κόσμο (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επίκεντρο φωτογράφισης του διάσημου οίκου μόδας Giorgio Armani βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Άγιος Παύλος, η Τριόπετρα και ο Άγιος Γεώργιος

Εμπνευσμένος από την άγρια ομορφιά της νότιας Κρήτης, διάσημος οίκος μόδας πραγματοποίησε φωτογραφίσεις και κινηματογραφήσεις της νέας του συλλογής στο νότιο Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη εταιρεία του Giorgio Armani επέλεξε την Κρήτη για να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια της καλοκαιρινής συλλογής του οίκου.

Οι παραλίες του Αγίου Παύλου της Τριόπετρας και του Αγίου Γεωργίου, αποτέλεσαν το τέλειο σκηνικό της φωτογράφησης. Την παραγωγή του project είχε η ιταλική εταιρεία D’aria και τη φωτογράφηση ανάλαβαν οι διάσημοι φωτογράφοι Bruno and Nico. Mάλιστα, όπως απότυπώνεται και στις φωτογραφίες και οι αμμόλοφοι της περιοχής αποτέλεσαν βάση της εταιρείας παραγωγής, η οποία με 15 στελέχη και 5 μοντέλα, επιμελήθηκε την υλοποίηση του εγχειρήματος.

Η οργάνωση και υποστήριξη του project στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε από την κρητική εταιρεία Fixer in Crete που δραστηριοποιείται στο service ξένων παραγωγών. Ήδη η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει τα μεγαλύτερα ξένα projects στο νησί μας και σήμερα βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης μιας γερμανικής ταινίας.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την καμπάνια

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News