Αίγινα: Ομολόγησε ο γιος της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου το στυγερό έγκλημα

Ελλάδα
Αίγινα: Ομολόγησε ο γιος της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου το στυγερό έγκλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 46χρονος δράστης γιος της Μαρία Μπονίκου ομολόγησε την πράξη του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας μετά την άγρια δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου. Εξαρχής η αστυνομία θεωρούσε ως ύποπτο δράστη τον 46χρονο γιος της, ο οποίος σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου ομολόγησε το έγκλημα αν και κατά την προσαγωγή του δεν είχε παραδεχτεί ότι σκότωσε την ίδια του τη μητέρα.

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου βρέθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Tην σορό της εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι.

Ειδικότερα, η γυναίκα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη εντός της κατοικίας της στην περιοχή Πολλές Ελιές Αίγινας. Ο 46χρονος γιος της προσήχθη άμεσα από τις Αρχές, καθώς εθεωρείτο ο βασικός ύποπτος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη».

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News