Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο μικρός της αδερφός Λούις έκλεψαν τις εντυπώσεις (εικόνες, βίντεο)

Ελλάδα
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο μικρός της αδερφός Λούις έκλεψαν τις εντυπώσεις (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης στο Λονδίνο, για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης στο Λονδίνο, για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι εορτασμοί για τα 70 χρόνια βασιλείας της 96χρονης είχαν ως επίκεντρο τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία ήταν πιο κομψή από ποτέ, μαζί με τα τρία παιδιά της, πρίγκιπα Λούις, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Μαζί τους ήταν η Καμίλα, ενώ ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ συμμετείχαν στο τελετουργικό της παρέλασης.

Tα χαριτωμένα πριγκιπόπουλα έκλεψαν την παράσταση, ντυμένα σε λευκό και αποχρώσεις του μπλε.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά φαίνεται να απόλαυσαν τη βόλτα με την άμαξα, βλέποντας το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί. Ήταν η πρώτη φορά που έζησαν κάτι ανάλογο.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φόρεσε ένα γαλάζιο φόρεμα, ο πρίγκιπας Τζορτζ το κοστούμι του ενώ ο πρίγκιπας Λούις ήταν υπέροχος φορώντας ναυτική στολή.

Κάποια στιγμή, ενώ βρίσκονταν στην άμαξα, οι κάμερες τους κατέγραψαν ενώ χαιρετούσαν έντονα τα συγκεντρωμένα πλήθη

Και τότε η Σάρλοτ χτύπησε το χέρι του πρίγκιπα Λούις, για να σταματήσει να χαιρετά. Και σαν πειραχτήρι που είναι χαμογέλασε πονηρά. Ο Λούις συνέχισε να χαιρετάει.

Φωτογραφία AP / 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News