Ελλάδα

Πάτρα: Νέα ευρήματα για τη Τζωρτζίνα – Ανατροπή με το φιαλίδιο αίματος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα - 6 νέα φιαλίδια αίματος βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, μετά την προφυλάκιση της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στην πρώτη περίπτωση του ξεχασμένου αίματος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, το φιαλίδιο δεν περιείχε «κανονικό αίμα», αλλά πρόκειται για «ορό αίματος», ο οποίος είχε κρατηθεί σε ένα απλό οικιακό ψυγείο του Παιδιατρικού Τμήματος.

Αυτό σημαίνει ότι αν και εστάλη στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ (όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη), από τον "ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA», ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στο νεκρό κορίτσι.

Βρέθηκαν φιαλίδια αίματος σε άλλα δύο νοσοκομεία

Σαν, να μην έφθανε ο σάλος με το ξαφνικό φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», 6 νέα φιαλίδια αίματος βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυρικού» απάντησε πως έχει 4 φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε νωρίτερα- πως έχει 2 φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα.

Ολα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο, κάτι που πάει ακόμα πίσω χρονικά την όλη έρευνα.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια