Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ανατροπή στην υπόθεση - Στο «κάδρο» των ερευνών ένας κτηνοτρόφος

Ελλάδα
Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ανατροπή στην υπόθεση - Στο «κάδρο» των ερευνών ένας κτηνοτρόφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού στη Χαλκιδική - Τι αναφέρει η δικηγόρος της 22χρονης Ανθούλα Ανάσογλου

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης στην Χαλκιδική. Μετά τα αποτελέσματα DNA που ανακοινώθηκαν φαίνεται ότι δράστης δεν είναι ο 56χρονος τρόφιμος Αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας.

Όπως είπε η συνήγορος της 22χρονης Ανθούλα Ανάσογλου στην ΕΡΤ, οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

«Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε η δικηγόρος της 22χρονης.

//--> //-->

Σύμφωνα με την ίδια τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στρέφουν τις έρευνες στο πρόσωπο ενός κτηνοτρόφου, που ταιριάζει με την περιγραφή της 22χρονης, ο οποίος έχει μαντρί κοντά στην περιοχή που διαπράχθηκε ο βιασμός της νεαρής κοπέλας.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα», ανέφερε η κ. Ανάσογλου.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News