Θρήνος για τον θάνατο της 12χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι λέει ο τραγικός πατέρας (βίντεο)

Ελλάδα
Θρήνος για τον θάνατο της 12χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι λέει ο τραγικός πατέρας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανείπωτος θρήνος για τον αδόκητο χαμό της 12χρονης στην Θεσσαλονίκη

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια, καθώς και στο φιλικό περιβάλλον την 12χρονης, που έφυγε αναπάντεχα από την ζωή, στον ύπνο της χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα, η 12χρονη πέθανε στον ύπνο της, στη διάρκεια της νύχτας. Όπως περιγράφει ο πατέρας της εντοπίστηκε νεκρή, «μελανιασμένη» από την μητέρα της το πρωί. Οι γονείς της ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε και μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Στο σπίτι όπου η 12χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετέβη ιατροδικαστής, ενώ, όπως αναφέρει το voria.gr, έγινε ήδη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της, χωρίς να βρεθεί ωστόσο αιτία θανάτου. Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Ο πατέρας της 12χρονης περιέγραψε πώς βρήκε την κόρη του νεκρή

Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού, ο οποίος με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε πώς βρήκε την κόρη του νεκρή.

«Η γυναίκα μου πήγε το πρωί να την ξυπνήσει και τη βρήκε μελανιασμένη», είπε στις κάμερες ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού.

«Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε. Το πρωί ξύπνησε η γυναίκα μου, γύρω στις 7:30 περίπου, για να τις σηκώσει για το σχολείο» λέει ο πατέρας του κοριτσιού, και περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή.« Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως τη γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και κάρπα για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ».

//--> //-->

«Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας»

Όπως αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού, το παιδί του δεν αντιμετώπιζε κανένα σοβαρό πρόβλημα και κάθε χρόνο έκανε εξετάσεις.

«Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ, ήρθαν οι γιατροί, ήρθε η ιατροδικαστής και η επίσημη ανακοίνωση που είχαμε ήταν ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς. Κάθε χρόνο και οι δύο μου οι κόρες κάνουν εξετάσεις σε όλους τους γιατρούς, την είχε δει πριν τρεις μήνες καρδιολόγος και δεν είχε βρει τίποτα» λέει ο άτυχος γονιός, και συμπληρώνει:

«Δεν είχε ιστορικό, έπαιρνε μόνο φάρμακα για σίδηρο γιατί είχε χαμηλό αιματοκρίτη, τίποτα άλλο. Χθες δεν είχε καμία ενόχληση, ούτε είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι. Περιμένουμε ιστολογικές εξετάσεις, από τις οποίες θα έχουμε αποτελέσματα σε έξι με επτά μήνες. Το θέμα είναι ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς και να βρούνε κάτι δεν αλλάζει τίποτα, το θέμα ήταν να μη γίνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News