Ελλάδα

Οικονόμου σε Τσίπρα: Ονειρεύεστε εκλογές - Η κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια

Ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές - Η κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσα στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

«Χωρίς αυτό το πρόγραμμα και τις διεθνείς πρωτοβουλίες μας, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και επισημαίνει:

«Ο κ. Τσίπρας, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια το 2015, βύθισε τη χώρα σε ένα αχρείαστο μνημόνιο 100 δισ. και εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση. Σήμερα, κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές. Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια