Δημήτρης Μητροπάνος: Μεγαλειώδη συναυλία - αφιέρωμα στον λαϊκό ερμηνευτή (εικόνες, βίντεο)

Πολιτισμός
Δημήτρης Μητροπάνος: Μεγαλειώδη συναυλία - αφιέρωμα στον λαϊκό ερμηνευτή (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μαγικό συναπάντημα γενεών, με αισθητή την παρουσία της νεολαίας, με κοινό στοιχείο την αγάπη για τον μοναδικό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές

Μια μεγαλειώδη συναυλία - αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο διοργάνωσαν το ΚΚΕ και η οικογένειά του, στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, την Δευτέρα 30 Μαΐου.

Ήταν μια πραγματικά μεγάλη, μια μαγική βραδιά στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Ήταν εκεί εκείνοι που μεγάλωσαν με τα τραγούδια που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος, άλλοι που είχαν τη χαρά να τον απολαμβάνουν για χρόνια στις μοναδικές του ερμηνείες στη σκηνή. Ένα μαγικό συναπάντημα γενεών, με αισθητή την παρουσία της νεολαίας, με κοινό στοιχείο την αγάπη για τον μοναδικό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές.

Στη συναυλία τραγούδησαν η Πέγκυ Ζήνα, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Το άνοιγμα την μεγάλης συναυλίας-αφιέρωμα έκανε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Παρευρέθηκε και έκανε δήλωση ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την παρουσίαση, σκηνοθεσία και επιμέλεια έκανε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Μαζί του στη σκηνή, για να μιλήσει για τον μεγάλο ερμηνευτή, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο στιχουργός που ο στίχος του έδωσε και τον τίτλο αυτής της συναυλίας «Στης ψυχής το παρακάτω». Την καλλιτεχνική επιμέλεια έκανε ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης και την ηχοληψία ο Δημήτρης Ευαγγελάτος.

https://www.youtube.com/watch?v=ERgoVj9gPQU?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Συμμετείχε η Ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου, ο Γιώργος Κατσίκας (ντραμς), ο Γιάννης Κυφωνίδης (πλήκτρα), ο Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο), ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), ο Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), ο Μάκης Πελέκας (μπουζούκι), ο Χρήστος Περτσινίδης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Γιάννης Σινάνης (μπουζούκι), ο Ανδρέας Τράπαλης (βιολί), ο Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News