Ελλάδα

Κηφισιά - Αρπαγή 6χρονου: «Άγνωστος με κουκούλα τον πήρε από το σπίτι» - Ενεργοποιήθηκε το amber alert

Ο Ράινερ Τζέισον πιθανώς έχει πέσει θύμα της διένεξης μεταξύ των γονέων του, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την αρπαγή – εξαφάνιση ενός 6χρονου παιδιού στην περιοχή της Κηφισιάς.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Χρήστος Οικονομάκης μίλησε στην κάμερα του OPEN υπογραμμίζοντας ότι υφίσταται «σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού. Ο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν φαίνεται να απήχθη από έναν άνδρα, ο οποίος φορούσε κουκούλα.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονομάκη το παιδί βρισκόταν στο σπίτι με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα άνοιξε και ο άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι και το απομάκρυνε. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert κάνοντας λόγο για αρπαγή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο Ράινερ Τζέισον πιθανώς έχει πέσει θύμα της διένεξης μεταξύ των γονέων του. Ο πατέρας του, είναι Νορβηγός και μόνιμος κάτοικος της σκανδιναβικής χώρας, και υπάρχουν ενδοοικογενειακές προστριβές για την επιμέλειά του.

Το παιδί έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φόρμα, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

«Στην κατοικία του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και τον πήρε. Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορά μας γιατί είναι πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί. Το παιδί ήταν στο σπίτι με τη γιαγιά. Το παιδί άκουσε θόρυβο στην πόρτα, νόμιζε ότι είναι η μαμά, πήγε να δει ποιος είναι και αφαιρέθηκε και απομακρύνθηκε από το σπίτι. Δυστυχώς, το σπίτι δεν είχε κάμερες, υπάρχουν κάμερες από τα γειτνιάζοντα σπίτια. Υπήρχε βανάκι, υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας ηλικίας έως 45 ετών» περιέγραψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης στο OPEN.

«Ο πατέρας του παιδιού έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας και είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για την επιμέλεια του παιδιού, υπάρχει προστριβή, έντονη διαμάχη. Προφανώς προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες. Η έντονη αντιπαράθεση είναι προτεραιότητα να εξεταστεί» πρόσθεσε ο κ. Οικονομάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια