Σεπόλια: Κατάθεση «κλειδί» για την αυτοκτονία 14χρονου - Τα ενδεχόμενα που ερευνούν οι Αρχές

Ελλάδα
Σεπόλια: Κατάθεση «κλειδί» για την αυτοκτονία 14χρονου - Τα ενδεχόμενα που ερευνούν οι Αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αναζητήσουν και τις επικοινωνίες που είχε σε εφαρμογές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί εάν δεχόταν οποιαδήποτε είδους απειλή από συμμαθητές του

Κλειδί αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση ενός στενού προσώπου του 14χρονου στις Αρχές τα επόμενα 24ωρα, για την υπόθεση αυτοκτονίας τους νεαρού μαθητή στα Σεπόλια. Το κινητό του 14χρονου ήταν στην πρίζα, γεγονός που δείχνει πως ο νεαρός δεν το χρησιμοποιούσε στο κρίσιμο διάστημα. Παράλληλα το ενδεχόμενο του bullying είναι ακόμα ανοιχτό, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για το συγκεκριμένο σχολείο κυρίως από γονείς.

Όπως μεταδίδει το Μega, είναι πιθανόν, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο 14χρονος να συμμετείχε σε μία δοκιμασία, που δεν ήταν απαραίτητα κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι πρόκλησης, αλλά μία δοκιμασία δύναμης ή αντοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε το μοιραίο λάθος.

//--> //-->

Ταυτόχρονα προσπαθούν, να ανασύρουν και όσα είχε διαγράψει το προηγούμενο διάστημα ο ανήλικος ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που τον  ώθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αναζητήσουν και τις επικοινωνίες που είχε σε εφαρμογές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί εάν δεχόταν οποιαδήποτε είδους απειλή από συμμαθητές του.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News