Λύκεια: Πρεμιέρα για προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις – 2 και 3 Ιουνίου η έναρξη των πανελλαδικών (βίντεο)

Κρήτη
Λύκεια: Πρεμιέρα για προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις – 2 και 3 Ιουνίου η έναρξη των πανελλαδικών (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας, επιστρέφουν λοιπόν οι ενδοσχολικές εξετάσεις καθώς και οι πανελλαδικές πλησιάζουν στις 2 και 3 Ιουνίου

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα (23/5) για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για τα λύκεια, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου.

//--> //-->

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό διεξαγωγής τους, οι ενδοσχολικές εξετάσεις καθώς και οι πανελλαδικές πλησιάζουν στις 2 και 3 Ιουνίου.

Για τους μαθητές του Γυμνασίου στις 30/5 ολοκληρώνονται τα μαθήματα και οι εξετάσεις ξεκινούν 1/6 με 15/6. 

Τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία ολοκληρώνουν τα μαθήματά τους στις 15 Ιουνίου.

Ειδικότερα, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ διεξάγονται  έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ενώ οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ, διεξάγονται από σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές

Νωρίτερα από πέρσι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τους μαθητές και μαθήτριες των ΓΕΛ έχουν προγραμματιστεί στις 3-10 Ιουνίου, ενώ για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ στις 2-17 Ιουνίου. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς έχει αρχίσει και στα Γυμνάσια, με την τελευταία ημέρα μαθημάτων να είναι η 30η Μαΐου. Οι εξετάσεις στο Γυμνάσιο θα διεξαχθούν 1-15 Ιουνίου.

Τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία θα κλείσουν αργότερα, στις 15 Ιουνίου.

Φωτογραφία αρχείου: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News