Πάτρα: Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για το ηχητικό ντοκουμέντο με την Τζωρτζίνα (βίντεο)

Ελλάδα
Πάτρα: Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για το ηχητικό ντοκουμέντο με την Τζωρτζίνα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άφησα τον μπαμπά να μπει στον θάλαμο για να μη σου φωνάζει για να μπει με το ζόρι», αναφέρει η μικρή Τζωρτζίνα, μιλώντας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, μετά την προφυλάκιση της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Δεν συζητήθηκε καθόλου το συγκεκριμένο ζήτημα. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης είναι η δικογραφία της Τζωρτζίνας και τίποτα περισσότερο» ανέφερε ο κ. Παπαδοπουλος αναφορικά με τα μηνύματα που φέρεται να έχει δεχθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου από την ιατροδικαστή κ. Τσάκωνα, που έκανε την έρευνα από τη Μαλένα.

//--> //-->

«Δεν είναι καλή η ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μετά τη μετάδοση του ηχητικού της μικρής Τζωρτζίνας έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά. Είναι σοκαριστικό να ακούγεται και πάλι στην ίδια και σε όλο τον συγγενικό κύκλο η φωνή του μικρού παιδιού μετά από τόσο καιρό» δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Και πρόσθεσε: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ξέρει πως βγήκε προς τα έξω αυτό το ηχητικό, ούτε έχει υποψίες. Πολλά βγαίνουν προς τα έξω και μάλιστα πριν καλά καλά περιέλθουν στα χέρια των υπευθύνων. Είναι κάτι που επηρέασε τη ψυχολογία της στο μέγιστο βαθμό. Προκάλεσε τη θλίψη, το σοκ και την οργή της».

Αναφορικά με την απαντητική εξώδικη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ Παπαδόπουλος τόνισε «πως έχει παραληφθεί. Περιέχει απαντήσεις στα ερωτήματα τα οποία ετέθησαν. Δεν ήταν μία επιθετική νομική ενέργεια, αλλά μία προσπάθεια επικοινωνίας δεδομένης της άρνησης της άλλης πλευράς να προβεί σε συνεννοήσεις σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα».

Όσον αφορά το ηχητικό ντοκουμέντο με τον άγριο καβγά μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως: «υπάρχει μία πληροφόρηση ότι ήταν δώρο της κ. Κούτρα. Και επίσης ότι το ποσό της τελευταίας σύνταξης χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη εξόδων κηδείας της σπιτονοικοκυράς.

Έγινε ανάληψη τις τελευταίες ημέρες για έξοδα της τελετής που παραβρέθηκαν μόνο τρία άτομα. Το ζεύγος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου και η γυναίκα που φρόντιζε τις τελευταίες της ημέρες τη σπιτονοικοκυρά. Δεν παραβρέθηκε κανένα συγγενικό πρόσωπο και κανένας από τους σήμερα κληρονόμους. Για τη μηχανή και τη βέσπα, σύμφωνα με τη Ρούλα, ήταν παρεξήγηση η οποία λύθηκε εκ των υστέρων».

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News