Ελλάδα

Πάτρα: Αποκαλυπτικός διάλογος του Μάνου με τη Ρούλα για τη σπιτονοικοκυρά - Έρχονται νέες συλλήψεις

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη συγκλονιστική υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, τα οποία έφυγαν μέσα σε 3 χρόνια.

Μέσα από ένα διάλογο που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται να τσακώνονται για τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς τους, την ώρα μάλιστα που ήδη δύο από τα τρία παιδιά τους ήταν νεκρά.

Αυτή τη στιγμή η 33χρονη μητέρα έχει κατηγορηθεί για το θάνατο της Τζωρτζίνας και βρίσκεται στη φυλακή, ενώ ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προβλέπει πως όταν ανακοινωθούν τα συμπεράσματα για τους άλλους δύο θανάτους και θα υπάρξουν νέες συλλήψεις. Ο ίδιος και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησαν στο MEGA για το πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο κ. Λέων αναφέρθηκε στο ιατροδικαστικό πόρισμα που επιβεβαιώνει πως η Τζωρτζίνα Δασκαλάκη δολοφονήθηκε από την κεταμίνη που της χορηγήθηκε.

«Τότε που είχε ανοίξει ο τάφος για την ανάσυρση του τάμπλετ θα έπρεπε να ληφθούν τρίχες, και αν χρειαζόταν ακόμα και ο βηματοδότης, προκειμένου ο κάθε ιατροδικαστής να έχει μία πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε εάν είχε γίνει χρήση ουσιών στο παρελθόν. Θα ήταν καλύτερο για το ίδιο το παιδί που βασανίστηκε εν ζωή να το ταλαιπωρήσουμε και μετά θάνατον», ανέφερε αρχικά.

Για τον θάνατο και το ενδεχόμενο εκταφής της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ο κ. Λέων δήλωσε πως «Στην σπιτονοικοκυρά δεν έχει γίνει κάτι ιατροδικαστικά. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε λήψη δειγμάτων από εναπομείναντα μέρη, και τρίχες και να ερευνήσουμε εάν είχε δηλητηριαστεί. Ωστόσο, από την στιγμή που έχει παραμείνει πολύ καιρό ενταφιασμένη, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όπως και οι απαντήσεις που μπορούμε να πάρουμε»

«Έτσι όπως δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, τα σημάδια είναι σαφή και οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε. «Όλα αυτά που γίνονται τώρα, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει» ανέφερε ο ιατροδικαστής που προέβλεψε ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια θα φέρει νέες συλλήψεις.

«Όλα γίνονται βήμα προς βήμα, και δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Στο τέλος της υπόθεσης αυτή ήρθε να προστεθεί και το θέμα της σπιτονοικοκυράς. Έχουν μαζευτεί πολλά ήδη γι’ αυτό το ζευγάρι. Θα πρέπει να βρούμε ενόχους, και να τους παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια