Πάτρα: Σε χορήγηση κεταμίνης οφείλεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ελλάδα
Πάτρα: Σε χορήγηση κεταμίνης οφείλεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Το πόρισμα του ιατροδικαστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιατροδικαστές, μάλιστα, ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, παραδόθηκε πριν λίγο το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη. Στο πόρισμα αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη).

Επίσης, αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία αλλά και η συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Το πιο σημαντικό είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο.

Οι ιατροδικαστές, μάλιστα, ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Πάντως, η κατάθεση που έδωσε ο παιδοκαρδιολόγος που είχε αναλάβει την 9χρονη Τζωρτζίνα «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς αποκαλύπτει ότι η 9χρονη είχε επεισόδια βραδυκαρδίας για το διάστημα των επτά μηνών που βρισκόταν σπίτι του.

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News