Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Πολλές είναι ερωτευμένες μαζί του», υποστηρίζει θαυμάστρια του (βίντεο)

Ελλάδα
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Πολλές είναι ερωτευμένες μαζί του», υποστηρίζει θαυμάστρια του (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι λέει η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του πιλότου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δικάζεται για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν Κράουτς και τον φόνο του σκύλου τους, αλλά, παρά τη φρίκη και το κύμα οργής εναντίον του, μία γυναίκα τον υποστηρίζει.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Alpha και την εκπομπή «Tlive», η γυναίκα αυτή, η οποία δεν τον γνωρίζει προσωπικά, αισθάνεται έλξη για εκείνον.

Το φαινόμενο δεν είναι πρωτοφανές στην ελληνική κοινωνία. Αντίστοιχες περιπτώσεις έκφρασης θαυμασμού είχαν εκδηλωθεί σε φυλακισμένους για δολοφονίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις περιπτώσεις του βιαστή και επονομαζόμενου «Δράκου της Δράμας», Κυριάκου Παπαχρόνη, των «Σατανιστών της Παλλήνης» (Ασημάκη Κατσούλα, Μάνου Δημητροκάλη, Δήμητρας Μαργέτη) κ.λπ.

Το γράμμα για τον Μπάμπη

«Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως τον έχει συγχωρέσει για το έγκλημα που έκανε.

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News