Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση: Ανακοίνωση της Οργανωτικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης

Κρήτη
Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση: Ανακοίνωση της Οργανωτικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στις 8 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, επί της οδού Μουρνίδων 13 με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη ανταπόκριση, η πρώτη προπαρασκευαστική και ενημερωτική συνάντηση φίλων, όπου αναπτύχθηκαν τα ακόλουθα:

  1. Η αναπτυσσόμενη ανοδική πορεία και η στήριξη ενός ανιδιοτελούς, πατριωτικού, ενωτικού, Δημοκρατικού Κινήματος στη Κρήτη, στηριζόμενη στην παλικαρίσια, ιστορική, αντιστασιακή ψυχοσύνθεση και το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα των Κρητών.
  2. Η ταυτότητα και το Εθνολογικό-πολιτισμολογικό έργο του ιδρυτού και Προέδρου της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.
  3. Οι καταστατικές και ανιδιοτελείς αρχές της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ καθώς και η καταστατική ταύτιση και συνένωσή της με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – Ε.Α.Π. «4δ» (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ).
  4. Η δημιουργία – εντός βραχυπρόθεσμου χρονικού διαστήματος – κέντρου ενημέρωσης πολιτών στα Χανιά, όπου όμως δεν θα συνάδει με το γνωστό μοντέλο στησίματος των υφιστάμενων πολιτικών γραφείων. Το πλαίσιο ανάδειξης, τεκμηρίωσης, διάδοσης και προβολής, που θα αξιοποιηθεί και θα εφαρμοστεί, θα έχει μείζονα Εθνολογική, Ιστορική, Πολιτισμολογική και Πολιτική, Προγραμματική παρουσία, με εγκάρδια ανιδιοτελή αμεσότητα, πολλές περιοδείες και συνάμα αξιοποιώντας τις δομές τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης εντός του κέντρου μας θα παίζονται στις τηλεοπτικές οθόνες – μέσω video – αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις – ομιλίες του προέδρου μας Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, θέσεις μας που απηχούν επί ζητημάτων μείζονος επικαιρότητας με διατυπώσεις που επιβεβαιώνουν τη στάση της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Θα παίζονται επίσης δηλώσεις περί Εθνολογικής και Πολιτισμολογικής υποστάσεως της Ελληνικότητας και του ρόλου των αρχών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ανά την υφήλιο από τους: Ιωάννη Καποδίστρια, Μάνο Κατράκη, Δημήτρη Χορν, Έλλη Λαμπέτη, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Ιωάννη Βλάχο, (Δασκαλογιάννη), Μαρία Κάλλας, Γεώργιο Παπανικολάου (ερευνητή -Ιατρό), Σπύρο Μελά (δημοσιογράφο), Δημήτρη Ροντήρη, Αριστοτέλη Ωνάση, Αναστάσιο Πολυζωίδη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζηδάκη, Σταμάτη Σπανουδάκη, Άγγελο Σικελιανό, Τάσο Παπαδόπουλο, Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, Αντώνιο Γιανναράκη, Παντελή Πρεβελάκη, Άννα Συνοδινού, Ξενοφών Ζολώτα κ.α.
  5. Αποφασίστηκε να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση των πολιτών εν γένει, αλλά και των νέων επί όλων των ενδιαφερόντων τους.
  6. Κυρίαρχα στοιχεία του άμεσου προεκλογικού μας αγώνος θα αποτελέσουν όλα τα εφαρμοστικά κακώς κείμενα του νοσηρού, υφιστάμενου κοινοβουλευτισμού και της οσφυοκαμπτικής στάσεως του πολιτικού προσωπικού της χώρας σε σημείο που καθιστούν το πλαίσιο της εν λόγω εφαρμογής καταστροφικό επί του συνόλου των επίμαχων θεμάτων της Πατρίδος μας.
  7. Οι πρώτες θεματικές ανάπτυξης και προώθησης των ιδεών και θέσεων της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ στην Κρήτη θα έχουν τις ακόλουθες θεματικές:

Α. Οι κακές κυβερνητικές αντιλαϊκές επιλογές και η επαγωγική υφιστάμενη ακρίβεια, καθώς και η χείριστη αντιμετώπισή της επί του ενεργειακού ζητήματος εν συνόλω.

Β. Η χωρίς δράττοντος πλαισίου και εφαρμογής της εξωτερικής πολιτικής της χώρας επί όλων των θεματικών ζητημάτων των επίμαχων πεδίων και οι συνέπειες επί της υφιστάμενης Ουκρανορωσσικής συρράξεως.

Γ. Η απαράδεκτη εφαρμόζουσα κυβερνητική και καταστροφική εκπαιδευτική στρατηγική και πολιτική.

Δ. Η επαίσχυντη και παντελώς αδιάφορη στάση της κυβέρνησης επί του μείζονος δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.

Ε. Η καταστροφική και η χείριστη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, ικανοποιώντας τις επιταγές της αντιεθνολογικής παγκοσμιοποίησης.

ΣΤ. Η άμεση αναίρεση και κατάργηση της επαίσχυντης και βεβηλωτικής συνθήκης των Πρεσπών.

Ζ. Η άμεση και καταλυτική προστασία των Ελλήνων δανειοληπτών, από την υφιστάμενη, εφαρμόζουσα και επαίσχυντη τραπεζική πολιτική με τη συνηγορία και ανευθυνότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας.

Η. Διατυπώνουμε της αντίθεσή μας στις κυβερνητικές επιλογές της απόλυσης των υγειονομικών και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στην επαναφορά του στις θέσεις που κατείχαν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΗΑ. Αιτούμαστε την κατάργηση του επαίσχυντου προστίμου των ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας άνω των 60 ετών.

ΗΒ. Άμεση οργάνωση και υλοποίηση, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προπαρασκευαστικές συναντήσεις φίλων στο Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, το Λασίθι. Συνάμα θα οριστούν οι συγκροτήσεις των τοπικών επιτροπών ανά νομό και επαγωγικώς ο ορισμός των μελών συγκροτήσεως της παγκρητίου επιτροπής. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News