Θάνατος 7χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει και κατέληξε» λέει ο πατέρας

Ελλάδα
Θάνατος 7χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει και κατέληξε» λέει ο πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κηδεία του μικρού Μάριου θα γίνει σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 4 το μεσημέρι στην εκκλησία Αγία Αναστασία στην Θεσσαλονίκη

Τα τελευταία 24ωρα αγωνίας που πέρασαν περιγράφει ο πατέρας του 7χρονου αγοριού που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο news.it.  «Είχε επί δύο μέρες χαμηλό πυρετό, την προηγούμενη μέρα είχαμε πάει και στην παιδίατρο και την Τρίτη το πρωί που ξύπνησε το παιδί άρχισε να πονάει.

Μέσα σε 5-10 λεπτά άρχισε να επιβαρύνεται η κατάσταση, να μην μπορεί να αναπνεύσει και πήγαμε στο νοσοκομείο. Στην αρχή μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει. Αλλά δυστυχώς κατέληξε. Τώρα που έγινε, δεν μας είπαν τίποτα, απολύτως τίποτα» περιγράφει στο news.it

«Στην αρχή μας είπαν ότι το παιδί μου δεν κινδυνεύει, αλλά τελικά κατέληξε» λέει ο πατέρας, ενώ ανέφερε ότι ο 7χρονος Μάριος,  δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου, το 7χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στα έκτακτα με υψηλό πυρετό χαμηλό, αιματοκρίτη και σπασμούς.

Οι γιατροί επί δύο ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το 7χρονο αγόρι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του μικρού Μάριου θα γίνει σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 4 το μεσημέρι στην εκκλησία Αγία Αναστασία στην Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News