Eurovision 2022: Στον τελικό η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη - Η αποθέωση στο Twitter

Life
Eurovision 2022: Στον τελικό η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη - Η αποθέωση στο Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωνή της νεαρής τραγουδίστριας μάγεψε το κοινό και απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού της Eurovision

Ραντεβού στον μεγάλο τελικό του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, έδωσε η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together». Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας.

Μαζί με την Ελλάδα το «εισιτήριο» για τον τελικό από τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού πήραν επίσης οι: Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία, Ολλανδία.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου.

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου και θα συμμετάσχουν οι 20 χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς, οι Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια χώρα (Ιταλία).

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα το ανακοινώσει η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania), η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στον περσινό διαγωνισμό με το τραγούδι Last Dance, κατακτώντας τη 10η θέση.

Τον σχολιασμό του Τελικού, όπως άλλωστε και των δύο Ημιτελικών, για την Ελλάδα κάνουν και φέτος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η ερμηνεία της Αμάντας Γεωργιάδη

Η Ελλάδα εμφανίστηκε 15η κατά σειρά με την Αμάντα Γεωργιάδη να ανεβαίνει στη σκηνή φορώντας το λευκό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Σήλιας Κριθαριώτη.

//--> //-->

Η Αμάντα Γεωργιάδη ξεκίνησε να ερμηνεύει το Die Together με κλειστά μάτια και συνέχισε ανοίγοντάς τα αφού όπως έχει τονίσει σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί τη σκηνική της παρουσία, «η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας βλέπουμε τα πάντα».

Η φωνή της νεαρής τραγουδίστριας μάγεψε το κοινό και απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού της Eurovision με την πρόκρισή της στον Μεγάλο Τελικό όλες τις προηγούμενες ημέρες να κρίνεται δεδομένη.

Όπως ήταν φυσικό, η Αμάντα Γεωργιάδη αποθεώθηκε στο Twitter για την εμφάνισή της με τους χρήστες να επαινούν την τραγουδίστρια για τη φωνή, αλλά και για τη σκηνική της παρουσία παρά το γεγονός ότι είναι μόνη της επί σκηνής.

https://twitter.com/tim_inferno/status/1524122442935017474
https://twitter.com/sleepygeor/status/1524122475336019975
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News