Ελλάδα

Δένδιας: «Η ελληνική σημαία να κυματίζει και πάλι στην ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο» (βίντεο)

Η ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο επαναλειτουργεί - Ανέλαβε καθήκοντα ο Μανώλης Ανδρουλάκης «Η ελληνική σημαία να κυματίζει και πάλι στην ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο».

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο Twitter, το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Η ελληνική σημαία να κυματίζει και πάλι στην ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο».

Η ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο επαναλειτουργεί - Ανέλαβε καθήκοντα ο Μανώλης Ανδρουλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο επαναλειτουργεί. Τα στελέχη της πρεσβείας είχαν αποχωρήσει από την πόλη για λόγους ασφαλείας λίγο μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, .

Ήδη εκεί βρίσκεται το απαραίτητο προσωπικό, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του. Μάλιστα, ως επιτετραμμένος ανέλαβε ο μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης.

Η πρεσβεία, μαζί με το γενικό προξενείο στην Οδησσό, το οποίο λειτουργεί κανονικά, θα συνεχίσουν να παράσχουν κάθε δυνατή συνδρομή στους Έλληνες πολίτες, καθώς και στους Ομογενείς στην Ουκρανία, τόνισε το ΥΠΕΞ στη σχετική του ανακοίνωση.

Επίσης, έγινε ξεκάθαρο ότι, οι συμβουλές προς τους Έλληνες πολίτες που περιέχονται στις ανακοινώσεις του υπουργείου Εξωτερικών στις 14 και στις 22 Φεβρουαρίου εξακολουθούν να ισχύουν.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια