Οι τελευταίες φωτογραφίες του Κώστα Γκουσγκούνη

Ελλάδα
Οι τελευταίες φωτογραφίες του Κώστα Γκουσγκούνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σταρ της δεκαετίας του '70 Κώστας Γκουσγκούνης έφυγε από την ζωή, την Παρασκευή στο Θριάσιο από ανακοπή καρδιάς

Τις τελευταίες φωτογραφίες του Κώστα Γκουσγκούνη που έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή, γνωστοποίησε με ανάρτησή του, ο ανιψιός του και επαγγελματίας φωτογράφος στη Λάρισα, Δημήτρης Γκουσγκούνης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το larissanet.gr, έγραψε:«Καλό ταξίδι θείο θα θυμάμαι πάντα τις ατέλειωτες συζητήσεις μας. Σαν να ήξερες πως αυτή θα είναι η τελευταία μας φωτογράφιση.Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!!»

Ο ηθοποιός ερωτικών ταινιών, ο σταρ της δεκαετίας του '70 Κώστας Γκουσγκούνης έφυγε από την ζωή, την Παρασκευή στο Θριάσιο από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του έγινε χτες Δευτέρα στη Λούτσα.

Την είδηση ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Facebook ο φίλος του Δημήτρης Λουκάκης, ο οποίος εκτός από τον θάνατό του έγραψε και για το καλλιτεχνικό του έργο. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ήταν για ημέρες στο νοσοκομείο καταβεβλημένος. Δίπλα του ήταν η κόρη του Χαρούλα, ο γαμπρός του Αργύρης και τα εγγόνια Δημήτρης και Κώστας.

«Θέλω να με πάτε στη Λούτσα στο κοιμητήριο Αρτέμιδας και θέλω το γραφείο κηδειών του φίλου μου στη λεωφόρο Μεσογείων. Μη στεναχωριέστε καλή αντάμωση», φέρεται να ήταν τα τελευταία του λόγια στους οικείους του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News