Ελλάδα

ΝΔ για επεισόδια στο ΑΠΘ: Ντροπή ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύπτει τους καταστροφείς

Κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι δεν καταδίκασε την «επιδρομή των μπαχαλάκηδων» στο ΑΠΘ στρέφεται μέσω ανακοίνωσής της η ΝΔ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για την επιδρομή των μπαχαλάκηδων με βαριοπούλες και την καταστροφή του χώρου όπου κατασκευαζόταν βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ, βγήκε σήμερα δια της νεολαίας του να καταγγείλει την αστυνομία, που είναι εκεί προκειμένου να προστατέψει το χώρο και να τον αποδώσει στις πανεπιστημιακές αρχές και τους φοιτητές».

Επίσης, το κυβερνών κόμμα επισημαίνει: «Ο κ. Τσίπρας που κάνει δηλώσεις για τα πάντα, δεν έβγαλε μιλιά για τις εικόνες που προσβάλλουν, τα ίδια τα ελληνικά πανεπιστήμια».

ΝΔ για ΑΠΘ: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ανομία

Τέλος, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: «Είναι ντροπή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλύπτει τους καταστροφείς. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ανομία και να συνδράμει τις πανεπιστημιακές αρχές του ΑΠΘ ώστε ο χώρος που με το "έτσι θέλω" βρισκόταν υπό κατάληψη επί 34 χρόνια, να γίνει χώρος μόρφωσης και πολιτισμού».

Υπενθυμίζεται ότι, επεισόδια σημειώθηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου στο ΑΠΘ, τα οποία μάλιστα εκτυλίχθηκαν σε δύο φάσεις.

Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια