Πάτρα: Εξώδικο Πισπιρίγκου σε Δασκαλάκη – Τον κατηγορεί και για τα μηνύματα που αντάλλασσαν (vid)

Ελλάδα
Πάτρα: Εξώδικο Πισπιρίγκου σε Δασκαλάκη – Τον κατηγορεί και για τα μηνύματα που αντάλλασσαν (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα - Αναλυτικά τα θέματα που ζητά εγγράφως απαντήσεις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, μετά την προφυλάκιση της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις οποίες κρατείται, απέστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο εξώδικο που απέστειλε στον κ. Δασκαλάκη, του γνωστοποιεί ότι είναι κρατούμενη και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγό της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους και πως θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Τον κατηγορεί για τα  μηνύματα που αντάλλαζαν

Στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Η Πισπιρίγκου σημειώνει πως ο κ. Δασκαλάκης με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.Όπως αναφέρει, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

Τέλος, η κρατούμενη καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να κάνει τη λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα.

Τον καλεί να πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί τον κ. Δασκαλάκη να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.

Δείτε το βίντεο

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News