«Γιατί με απέκλεισαν από συσσίτιο της Εκκλησίας» - Τι λέει θύμα ομοφοβικής επίθεσης (βίντεο)

Ελλάδα
«Γιατί με απέκλεισαν από συσσίτιο της Εκκλησίας» - Τι λέει θύμα ομοφοβικής επίθεσης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα όσα έζησε στην εκκλησία της Καλλιθέας μιλά η Ιωάννα που εκδιώχθηκε από συσσίτιο και δέχθηκε χυδαία φραστική επίθεση από ιερά

Για τα όσα έζησε στην εκκλησία της Καλλιθέας μιλά η Ιωάννα που εκδιώχθηκε από συσσίτιο και δέχθηκε χυδαία φραστική επίθεση από ιερά. «Αυτό το γεγονός που συνέβη είναι τραγικό ιδίως για έναν άνθρωπο που είναι αδύναμος και βρισκόταν σε αυτή τη θέση. Ευτυχώς, μέσα στην ατυχία μου, έτυχε σε μένα που είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει πολλή δουλειά με το εαυτό μου» είπε και συνέχισε «Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή που μου συνέβη αυτό το πράγμα, στον χώρο που μου συνέβη με συγκλόνισε γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, ήταν πάρα πολύ άσχημο» είπε η Ιωάννα, επισημαίνοντας πως θα ήταν σύνηθες για εκείνη για δεχθεί σεξιστική επίθεση στον δρόμο, αλλά όχι στην εκκλησία.

//--> //-->

«Όταν πηγαίνεις στον οίκο του Θεού, θέλεις να λάβεις αγάπη, μία καλή κουβέντα, στοργή και φαγητό. Ό,τι πρεσβεύει ο λόγος του Θεού». «Εγώ θεωρώ αυτόν τον άνθρωπο επικίνδυνο για την εκκλησία» τόνισε η Ιωάννα, συμπληρώνοντας πως εάν στη θέση της ήταν ένα νέο παιδί που είχε «εκδιωχθεί από τους γονείς του, ήταν κατατρεγμένο από την κοινωνία» και πήγαινε να ζητούσε την βοήθειά του τότε «μπορεί να αυτοκτονούσε κιόλας, να έβγαινε στον δρόμο».

Υπενθυμίζεται, ότι θύελλα οργισμένων αντιδράσεων προκάλεσε μια επίθεση προ εβδομάδων ενός ιερέα στην Καλλιθέα σε βάρος μιας άνεργης τρανς γυναίκας, η οποία είχε όλα τα απαραίτητα χαρτιά για το συσσίτιο, όμως ο ιερέας της εκκλησίας αρνήθηκε να της προσφέρει φαγητό. Σήμερα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας το βίντεο με τη χυδαία φραστική επίθεση επίθεση.

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News