Περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη - Πού θα βρεθεί σήμερα

Κρήτη
Περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη - Πού θα βρεθεί σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας κατεβαίνει ξανά σήμερα στο νησί μας, βάζοντας αυτή τη φορά στο επίκεντρο τη δυτική Κρήτη

Επί κρητικού εδάφους θα βρεθεί ξανά σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ένα μήνα και κάτι μετά την περιοδεία του σε Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι.

Με τον χρόνο να μετρά πλέον αντίστροφα για τις εσωκομματικές κάλπες ανάδειξης του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας πυκνώνει τις ημέρες αυτές τις περιοδείες και εξορμήσεις του ανά την ελληνική επικράτεια.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας κατεβαίνει ξανά σήμερα στο νησί μας, βάζοντας αυτή τη φορά στο επίκεντρο τη δυτική Κρήτη. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει μονοήμερη περιοδεία σε Χανιά και Ρέθυμνο, περιοδεία που περιλαμβάνει μπαράζ επισκέψεων, επαφών και συναντήσεων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο κομμάτι της επαφής και συνομιλίας με απλούς πολίτες.

Ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί αρχικώς στα Χανιά, όπου στις 11 το πρωί θα τον υποδεχτούν τα τοπικά στελέχη στην πλατεία Κοτζάμπαση (αρχή Μουσούρων, Κεράδικα). Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στους κεντρικούς δρόμους και θα συνομιλήσει με τους πολίτες.

Το μεσημέρι θα βρεθεί στις Καλύβες Αποκόρωνα, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει στον νομό Ρεθύμνου, ξεκινώντας στις 6 με επίσκεψη στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου και αργότερα με επίσκεψη στην Επισκοπή, όπου και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου.

Το επίσημο πρόγραμμα

Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. το επίσημο πρόγραμμα της σημερινής περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στη δυτική Κρήτη - στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου.

Το σημερινό «πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Στις 11 π.μ.: Περιοδεία στην αγορά των Χανίων (εκκίνηση από πλατεία Κοτζαμπάση, Κεράδικα).

Στη 1 μ.μ.: Συνάντηση με εθελοντές Εφορευτικών Επιτροπών για τις εκλογές της 15ης Μαΐου (Καλύβες Αποκορώνου).

Στις 6 μ.μ.: Περιοδεία στην αγορά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου (εκκίνηση από Μεγάλη Πόρτα).

Στις 7 μ.μ.: Επίσκεψη στην Επισκοπή και συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους (πλατεία της Πλάκας, Επισκοπή)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News