Μονεμβασιά: Ο δράστης ξαναγύρισε για να αποτελειώσει το διπλό έγκλημα

Ελλάδα
Μονεμβασιά: Ο δράστης ξαναγύρισε για να αποτελειώσει το διπλό έγκλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ έχουν προκαλέσει τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου με το πρωτοφανές έγκλημα στη Μονεμβασιά, όπου ένας 52χρονος πάτησε και σκότωσε εν ψυχρώ με το αυτοκίνητό του, δύο άτυχους ηλικιωμένους που ήταν πάνω σε μηχανάκι

Σοκ έχουν προκαλέσει τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου με το πρωτοφανές έγκλημα στη Μονεμβασιά, όπου ένας 52χρονος πάτησε και σκότωσε εν ψυχρώ με το αυτοκίνητό του, δύο άτυχους ηλικιωμένους που ήταν πάνω σε μηχανάκι.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, όλα έγιναν μπροστά σε δεκάδες πελάτες που μέχρι εκείνη τη στιγμή, έτρωγαν ανυποψίαστοι σε τοπικές επιχειρήσεις της Μονεμβασιάς, αφού το έγκλημα, έγινε στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του στο σημείο στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έπεσε για αδιευκρίνιστους λόγους πάνω στη χαμηλού κυβισμού μοτοσυκλέτα στην οποία ήταν οι δύο φίλοι, ηλικίας 77 ετών.

//--> //-->

Αφού γκρέμισε τα θύματά του από τη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε τον πρώτο άνδρα κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου για περισσότερο από 200 μέτρα, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Όμως ο δράστης δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σύμφωνα με τους μάρτυρες, γύρισε άλλες δύο φορές στο σημείο για να τους αποτελειώσει.

«Ήταν ζωντανός. Έσπασε το πόδι του και είχε πάει ένας γιατρός εδώ που έχουμε και οι περίοικοι και του είχαν βάλει ένα μαξιλάρι να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. Τον βάζει στο σασί από κάτω και τον σέρνει ένα σημείο στη Μονεμβάσια, τον σκοτώνει, φεύγει από τη Μονεμβάσια, βγαίνει έξω και επιστρέφει σε δέκα λεπτά» περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Σταύρος Χριστάκος,.

Μάλιστα ο 52χρονος, ίσως να είχε πάρει στο «λαιμό» του περισσότερα θύματα εάν την τρίτη φορά που επέστρεψε στο σημείο δεν του είχε κόψει το δρόμο περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο ο δράστης προσπάθησε να εμβολίσει.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News