Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καταγγελίες για κενά στην διαδικασία

Κρήτη
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καταγγελίες για κενά στην διαδικασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδεικτική της αναστάτωσης που επικρατεί στον εκλογικό μηχανισμό της παράταξης είναι η παραίτηση που γνωστοποιήθηκε νωρίτερα από πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής στα Χανιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία στο στρατόπεδο του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου με τα μέλη του κόμματος να αποφασίζουν αναφορικά με το μελλοντικό όνομα του πολιτικού φορέα.

Παράλληλα διαμαρτυρίες ψηφοφόρων κάνουν λόγο για κενά στην ορθή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Ειδικότερα, λόγος γίνεται για χρήση μη αριθμημένων φακέλων, έλλειψη μητρώου εγγεγραμμένων,  ενώ ακόμη υπάρχουν καταγγελίες για διπλοψηφίες σε Μαλεβίζι, Κρουσώνα και Τυμπάκι, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι εμφανίστηκαν ψηφοφόροι σε δύο εκλογικά κέντρα.

Ενδεικτική της αναστάτωσης που επικρατεί στον εκλογικό μηχανισμό της παράταξης είναι η παραίτηση που γνωστοποιήθηκε νωρίτερα από πρόεδρο εφορευτικής επιτροπής στα Χανιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία της παραίτησης του εν λόγω στελέχους σχετίζεται με την μη τήρηση του αδιάβλητου της διαδικασίας.  

Επιπροσθέτως, αναφορές γίνονται και για ελλείψεις σε ηλεκτρονικά μέσα, με τον περιορισμένο αριθμό τάμπλετ στα εκλογικά τμήματα να κάνει δυσκολότερη την εύρυθμη εξέλιξη της διαδικασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News