Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Την σκότωσε και την κοίταζε επί 3 ώρες πριν σκεφτεί να αυτοκτονήσει - Σήμερα η κηδεία

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Την σκότωσε και την κοίταζε επί 3 ώρες πριν σκεφτεί να αυτοκτονήσει - Σήμερα η κηδεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω» κατέθεσε ο 55χρονος στους αστυνομικούς

Το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου αναμένεται να απολογηθεί ο 55χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη σύζυγο του στην Καβάλα. Σύμφωνα με τον Alpha, ο 55χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν με τραύματα στα χέρια και στο λαιμό, ανέφερε «Βρισκόμασταν με την Αίντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει.»

Συνέχισε  λέγοντας «Μου είπε ότι «θα ζητήσω διαζύγιο». Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

//--> //-->

«Βίαιος, ασφυκτικός θάνατος και καθαρά ανθρωποκτονία» λέει ο ιατροδικαστής

«Είναι βίαιος, ασφυκτικός θάνατος και καθαρά ανθρωποκτονία. όταν σφίγγει το χέρι του, εννοείται ότι η κοπέλα μετά από μερικά δευτερόλεπτα λιποθυμά. Από ένα μέχρι τρία λεπτά πιστεύω εγώ ότι τελείωσε αυτός», ανέφερε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης για τον στραγγαλισμό της 43χρονης από τον 55χρονο σύζυγο της, ο οποίος ανέφερε προκλητικά ότι τη σκότωσε, γιατί «τον προσέβαλε».

Κοίταζε επί 3 ώρες τη νεκρή φαρμακοποιό πριν σκεφτεί να αυτοκτονήσει

Παράλληλα, οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα σοκάρουν. Όπως προκύπτει το υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο 55χρονος σκότωσε τη γυναίκα του στις 17:00 το απόγευμα, την έσυρε στο κουζινάκι και την κοιτούσε επί τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και τέσσερις ώρες αργότερα ειδοποίησε την Αστυνομία.

(Φωτογραφία Inttime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News