Χιλιάδες χαμόγελα, χιλιάδες ευτυχισμένοι μικροί «Λωτοφάγοι», μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε!

Κρήτη
Χιλιάδες χαμόγελα, χιλιάδες ευτυχισμένοι μικροί «Λωτοφάγοι», μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλοκαίρι, παρέες, ξεγνοιασιά, παιχνίδι, εξερεύνηση. Η κατασκηνωτική εμπειρία είναι μια μοναδική εμπειρία!

Με όραμα τη δημιουργία μιας πρότυπης παιδικής κατασκήνωσης, όπου τα παιδιά θα περνούν ξένοιαστες διακοπές μέσα στη φύση, αλλά ταυτόχρονα θα γίνονται καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη συνύπαρξή τους, κάθε χρόνο ανοίγουμε πανιά για μια χώρα φαντασίας, παιχνιδιού κι ανεμελιάς.

Εκεί που χτίζονται μοναδικές φιλίες, εκεί που η χαρά, η δημιουργία, το παιχνίδι, η ψυχική ανάταση και η ευεξία βρίσκονται καθημερινά στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Χιλιάδες χαμόγελα, χιλιάδες ευτυχισμένοι μικροί «Λωτοφάγοι», μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και να υποδεχτούμε και φέτος με υπευθυνότητα και στοργή τους μικρούς κατασκηνωτές ένα μαγικό ταξίδι στη «Χώρα των Λωτοφάγων». 

Σε ένα χώρο που το όμορφο Κρητικό τοπίο ενώνεται με τον ουρανό και την άπλετη θέα του Αιγαίου πελάγους δημιουργήσαμε την «Χώρα των Λωτοφάγων» σε μία έκταση 180.000 τ.μ. καταπράσινου φυσικού περιβάλλοντος , κατάλληλα διαμορφωμένη με σεβασμό στην φύση και στις παιδικές ανάγκες, για να φιλοξενήσει τους μικρούς μας... Λωτοφάγους.

Η διαμονή των παιδιών γίνεται ευχάριστη μέσα σε μεγάλα ευρύχωρα σπιτάκια, που το καθ’ ένα διαθέτει εσωτερικό WC, ενώ κάθε παιδί έχει το δικό καλαίσθητο κρεβατάκι. Ανά 8-10 σπιτάκια σχηματίζεται μια μικρή γειτονιά με την δική της πλατεία που διευκολύνει την ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης και ομαδικότητας μεταξύ των παιδιών.

Η κατασκήνωση είναι οι άνθρωποί της

Οι άνθρωποι μας είναι, σύντροφοι στην περιπέτεια, στον ενθουσιασμό, στην υπευθυνότητα, συνοδοιπόροι στην ανάταση, στην συνεργασία και στην εμψύχωση, συνεργάτες στην καθοδήγηση, στην μεταδοτικότητα. Πρωτοπόροι και μπροστάρηδες στην δημιουργία, στη φαντασία και στην εξερεύνηση, στην αγάπη και στη φροντίδα των μικρών μας Λωτοφάγων.

 

Ασφάλεια – Φροντίδα - Εμπιστοσύνη

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα παιδιά συνοδεύονται και επιβλέπονται από τον ομαδάρχη τους, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια και την ομαλή τους συνύπαρξη και ο οποίος διαμένει στο ίδιο σπιτάκι με αυτά. Επιπλέον, οι ομάδες καθοδηγούνται και επιτηρούνται σε κάθε τους δραστηριότητα από εξειδικευμένους επαγγελματίες (εκπαιδευτικούς ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.). το πρόγραμμα απασχόλησης και διασκέδασης έχει διαμορφωθεί ώστε να καλύπτει τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες κάθε ηλικιακής ομάδας.

 

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η επίτευξη της ασφάλειας των μικρών μας φίλων και η τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής

  • Πυρασφάλεια

Εκτός από τους μεμονωμένους πυροσβεστήρες που είναι διάσπαρτοι σε νευραλγικά σημεία της κατασκήνωσης διαθέτουμε το ποιο τελειοποιημένο σύστημα πυρασφάλειας συνδεδεμένο με ιδιόκτητη γεώτρηση στον χώρο της κατασκήνωσης.

  • Ασφάλεια

Για να κοιμούνται ασφαλή τα παιδιά η κατασκήνωση φυλάσσεται όλο το 24ωρο από ιδιωτική εταιρεία security και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας νυχτοφύλακας και νοσηλευτικό προσωπικό περιπολούν.

  • Γιατρός

Και νοσηλευτικό προσωπικό παραμένουν συνεχώς μέσα στην κατασκήνωση και κοντά στα παιδιά, 24ώρες το 24ωρο.

  • Καθαριότητα

Μια ομάδα καθαρισμού φροντίζει με επιμέλεια τις εγκαταστάσεις σε καθημερινή βάση, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για τα παιδιά.

Δεσμευόμαστε για την ασφαλή διαμονή και την 24ωρη φροντίδα των μικρών μας κατασκηνωτών.

 

Στοχεύοντας στην πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών οργανώνουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, την καλλιέργεια της φαντασίας, την πνευματικότητα και την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος.

Η ανάγκη για κίνηση παιχνίδι και αθλητισμό είναι βασικά στοιχεία στην ζωή του παιχνιδιού και εμείς φροντίζουμε να του εξασφαλίσουμε την δυνατότητα να το κάνει διαθέτοντας μεγάλο αριθμό αθλητικών εγκαταστάσεων. Μέσα από το αθλητικό πρόγραμμα τα παιδιά μαθαίνουν να αναπτύσσουν το ομαδικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα και τον αυτοσεβασμό. Όλοι οι αθλητικοί χώροι είναι πιστοποιημένοι από την ΕΒΕΤΑΜ.

 

Οι εγγραφές μας ξεκίνησαν!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να υποβάλλετε την Ηλεκτρονική σας Αίτηση! Μάθετε για τους δικαιούχους του δωρεάν προγράμματος, καθώς και τα συνεργαζόμενα ταμεία ασφαλιστικών φορέων.

Σας περιμένουμε!

Κεντρικά Γραφεία

Μεραμβέλλου 58 71202 Ηράκλειο

Τ: 2810 343904 & 2810 343905

F: 2810 343905

[email protected]

H Χώρα των Λωτοφάγων

Κατασκήνωση Ηρακλείου

Αγριανά Χερσονήσου 71500

Τ: 28970 24500 & 28970 24501

F: 28970 24504

«τσίκι μπούμ»

Κατασκήνωση Χανίων

Χωραφάκια, 73100 Χανιά

28210 39270

2815 202413

6932 818172

tsikiboom.gr

[email protected]

facebook.com/tsikiboom.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News