Σκρέκας: Η Ελλάδα, αναδεικνύεται σε πυλώνα ενεργειακής ασφάλειας για ολόκληρη την Νοτιοανατολική Μεσόγειο

Ελλάδα
Σκρέκας: Η Ελλάδα, αναδεικνύεται σε πυλώνα ενεργειακής ασφάλειας για ολόκληρη την Νοτιοανατολική Μεσόγειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό σημείωσε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αφορμή τη σημερινή συμμετοχή του σε ευρεία περιφερειακή υπουργική συνάντηση 8 χωρών στη Σόφια, για την ενεργειακή ασφάλεια και την πράσινη μετάβαση

«Η Ελλάδα, με οργανωμένο σχέδιο και την υλοποίηση κρίσιμων υποδομών, αναδεικνύεται σε πυλώνα ενεργειακής ασφάλειας για ολόκληρη την Νοτιοανατολική Μεσόγειο».

Αυτό σημείωσε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τη σημερινή συμμετοχή του σε ευρεία περιφερειακή υπουργική συνάντηση 8 χωρών στη Σόφια, για την ενεργειακή ασφάλεια και την πράσινη μετάβαση.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο υπουργός: «Συμμετείχα σήμερα στη Σόφια σε ευρεία περιφερειακή Υπουργική συνάντηση 8 χωρών. Η Ελλάδα, με οργανωμένο σχέδιο και την υλοποίηση κρίσιμων υποδομών, αναδεικνύεται σε πυλώνα ενεργειακής ασφάλειας για ολόκληρη την Νοτιοανατολική Μεσόγειο».

Συμπληρωματικά ο υπουργός αναφέρει στο facebook:

«Συμμετείχα, σήμερα, στη Σόφια σε ευρεία περιφερειακή Υπουργική συνάντηση 8 χωρών για την ενεργειακή ασφάλεια και την πράσινη μετάβαση. Με οργανωμένο σχέδιο, υλοποιούμε στρατηγικές υποδομές που θα προσφέρουν εναλλακτικές πηγές προμήθειας ενέργειας, σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία.

Η εμβάθυνση της περιφερειακής συνεργασίας και η ενοποίηση των αγορών ενέργειας θα ενισχύσουν την ενεργειακή αυτονομία και ανταγωνιστικότητα των χωρών της περιοχής».

Με πληροφορίες απο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News