Ελλάδα

Σασμός: Τι λέει ο Alpha για το μέλλον της σειράς μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου

Ανησυχία επικρατεί για το μέλλον της σειράς, μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη σχετικά με την καταγγελία για βιασμό

Ποιό θα είναι το μέλλον της σειράς «Σασμός», αναρωτιούνται όλοι, μετά την καταγγελία της ηθοποιού Eλενας Αθανασοπούλου για βιασμό και την είδηση οτι ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος έκανε γνωστή την παραίτησή του.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε απο έναν θαυμαστή της σειράς, ο οποίος έθεσε στο Twitter, για το αν θα διακοπεί τελικά η σειρά μετά τις εξελίξεις με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Η απάντηση του  Alpha

Η απάντηση ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Twitter και ήταν ξεκάθαρη:  Η σειρά συνεχίζεται κανονικά. 

Υπενθυμίζεται ότι ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την τηλεοπτική σειρά την οποία σκηνοθετεί, γιατί όπως αναφέρει, δεν θέλει με κανένα τρόπο η προσωπική του περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του, την παραγωγή και το κανάλι. Στην ανάρτησή του παραδέχεται πως κατά το παρελθόν είχε μια περιστασιακή γνωριμία με την ηθοποιό, χαρακτηρίζει, ωστόσο, την καταγγελία της «απολύτως ψευδή» και «χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του». Αναφέρει μάλιστα ότι θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να προστατευθεί.

Η ανάρτηση του θαυμαστή και η απάντηση του Alpha, ακολουθεί παρακάτω: 

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου:
«Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα. Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης για έναν βιασμό προ δωδεκαετίας από «γνωστό σκηνοθέτη», χωρίς και πάλι να κατονομάζομαι. Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου. Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους οσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες. Βέβαια για την υπεράσπιση του ονόματος και της προσωπικότητάς μου δεν αρκούν μόνο οι μαρτυρίες των φίλων.

Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζώ ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω. Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του.

Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια