Πάτρα: Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη όταν είδε φωτογραφίες με τη νεκρή Ίριδα (βίντεο)

Ελλάδα
Πάτρα: Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη όταν είδε φωτογραφίες με τη νεκρή Ίριδα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, μετά την προφυλάκιση της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Σοκαρίστηκε» ο Μάνος Δασκαλάκης στη θέα των φωτογραφιών της νεκρής Ίριδας, όπως αποκάλυψε σήμερα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πριν μερικές ημέρες.

Η αίσθηση που έχει ο δημοσιογράφος για τον Μάνο Δασκαλάκη, μετά και την αντίδρασή τους στις φωτογραφίες,  είναι ότι πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών είναι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν αυτό που έδειχνε μπροστά του σε ότι αφορά στην συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά του.

Σημαντικές οι επόμενες ημέρες

Ο  κ. Κουσουλός, μιλώντας στον Alpha, οι επόμενες 10 με 15 ημέρες είναι πολύ σημαντικές υπό την έννοια της νέας έρευνας των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογριά.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με την νεκρή Ίριδα, ο δημοσιογράφος, απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για  photoshop λέγοντας ότι δεν είναι. «Ακόμα και η Ρούλα Πισπιρίγκου στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι αναγνώρισε τελικά ότι στις φωτογραφίες είναι η Ίριδα», είπε ο κ. Κουσουλός.

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News