Βασίλης Ντινόπουλος: Αύριο η κηδεία του 33χρονου – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Ελλάδα
Βασίλης Ντινόπουλος: Αύριο η κηδεία του 33χρονου – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Τετάρτη η κηδεία του 33χρρονου Βασίλη Ντινόπουλου - Έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει η γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του γιου του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, που βρέθηκε νεκρός την Δευτέρα 2 Μαΐου, στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του, με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Βασίλειος- Σπυρίδωνας Ντινόπουλος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανώς είχε υποστεί ένα υπογλυκαιμικό επεισόδιο και να έχασε τις αισθήσεις του και το γεγονός ότι δεν βρισκόταν κάποιος μαζί του για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και σήμερα η κυρία Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομή και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Αύριο η κηδεία του

Την γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του έκανε ο Αργύρης Ντινόπουλος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook γράφοντας: «Παιδιά ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς  και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη 4/5/2022, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Πολλοί είναι οι φίλοι του που αρνούνται να πιστέψουν ότι ο Βασίλης δεν είναι πια στη ζωή στέλνοντας τα συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένειά του.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Βασίλη», γράφει μια φίλη του. «Δεν υπάρχουν λόγια. Περίμενα ότι θα ξαναδουλεύαμε σύντομα και πάλι μαζί. Καλό ταξίδι Βασίλη. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την αμεσότητα σου στην πρόσφατη μας συνεργασία. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια», γράφει άλλος φίλος του.

Ένας φίλος του του αφιερώνει ένα απόσπασμα από την ταινία «Στη χώρα των μαγικών πλασμάτων» και γράφει: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Επειδή ξέρω πόσο σου άρεσε η συγκεκριμένη ταινία, Βασίλη, αυτό είναι για σένα».

Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον αποχαιρετήσει και να εκφράσει τη θλίψη του.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου γράφει τα εξής:

«Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. "Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα" Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του».

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

Ο Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989 και σπούδασε κινηματογράφο στο UCA στην Αγγλία από το 2009 μέχρι και το 2013. Μάλιστα έχει συμμετάσχει σαν σεναριογράφος και διευθυντής παραγωγής σε ταινίες μικρού μήκους, μουσικά βίντεο και διαφημιστικά.

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ και με τα χρόνια είχε γίνει επαγγελματίας. Ένα χόμπι που απευθύνεται σε τολμηρούς, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος, με τον νεαρό, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, να έχει τραυματιστεί αρκετές φορές.

Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία, ενώ είχε ασχοληθεί και με το capoeira.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News