Πάτρα: Νέα στοιχεία στο θρίλερ θανάτου των τριών παιδιών (βίντεο)

Ελλάδα
Πάτρα: Νέα στοιχεία στο θρίλερ θανάτου των τριών παιδιών (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλληλοκατηγορίες και εντάσεις είχε η σχέση ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τον περασμένο Φεβρουάριο

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, φαίνεται ότι η σχέση ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εντάσεις και αλληλοκατηγορίες, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega, Live News ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο το ζεύγος Δασκαλάκη είχε μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους είχαν φτάσει στα όρια. Εκεί μάλιστα είχαν τσακωθεί άσχημα με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στην Ρούλα Πισπιρίγκου πως για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι.

Η ατάκα αυτή φέρεται να πυροδότησε έναν έντονο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους. Όπως λέει, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.

//--> //-->

Επίσκεψη μυστήριο στο «Παίδων»

Την ώρα που Αρχές ψάχνουν τη διαδρομή της κεταμίνης που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις κινήσεις της 33χρονης στο νοσοκομείο Παίδων, την ημέρα που κατέληξε η 9χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Αναστασόπουλου από την εφημερίδα «Πελοποννήσος», η κατηγορουμένη το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, απουσίασε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο της Τζωρτζίνας για να συναντήσει δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της, 5 ώρες πριν το τραγικό τέλος της 9χρονης.

Μάλιστα όπως λέει ο δημοσιογράφος, η συνάντηση έγινε στο κυλικείο και τα δύο αυτά άτομα προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητα.

Έρευνα για τις σχέσεις τους με φαρμακευτικές ουσίες

Η χρονική συγκυρία αυτής της συνάντησης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα δυο μυστηριώδη πρόσωπα από το περιβάλλον της δε θεωρείται καθόλου τυχαία.

Ερωτήματα προκύπτουν για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση αυτήν που σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ήταν η μόνη φόρα που η κατηγορουμένη βγήκε από το δωμάτιό της εκείνη την ημέρα, αλλά και αν θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν δώσει κάτι στην κατηγορουμένη.

Μάλιστα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλου, στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών, έχουν μπει και οι σχέσεις των δυο αυτό ατόμων με φαρμακευτικές ουσίες.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της κατηγορουμένης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η κατηγορουμένη συνάντησε κάποιον την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News