Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για αρπαγή 17χρονης στο Κολωνό

Ελλάδα
Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για αρπαγή 17χρονης στο Κολωνό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 23χρονος μαζί με συνεργούς του εντόπισαν, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Απριλίου, την 17χρονη κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και την άρπαξαν μεταφέροντας αυτήν στο διαμέρισμα τους, όπου την κράτησαν χωρίς τη θέληση της

Συνελήφθη το Σάββατο, 30 Απριλίου, τις βραδινές ώρες στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ), ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία και βία κατά υπαλλήλων.

Ο 23χρονος μαζί με συνεργούς του εντόπισαν, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Απριλίου, την 17χρονη κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και την άρπαξαν μεταφέροντας αυτήν στο διαμέρισμα τους, όπου την κράτησαν χωρίς τη θέληση της.

Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει χθες Σάββατο, 30 Απριλίου και να καλέσει σε βοήθεια. Άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο αλλοδαπό, τον οποίο αναγνώρισε το θύμα.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο της Αττικής για εξέταση και στη συνέχεια παρελήφθη από συγγενικό της πρόσωπο. Σημειώνεται ότι, αναζητούνται για να συλληφθούν τουλάχιστον δύο ακόμα συνεργοί του 23χρονου. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

(Φωτογραφία ΙΝ ΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News