Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αναζητούσε σε σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της (vid)

Ελλάδα
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αναζητούσε σε σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα - Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας και εξήγησε τι ακριβώς μαθαίνει κανείς σε τέτοιου είδους σεμινάρια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, μετά την προφυλάκιση της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

H Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στο διαδικτυακό σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όπως αποκαλύπτει το MEGA.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ανθρώπου που παρακολουθούσε το ίδιο σεμινάριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στην πλατφόρμα μετά που το σεμινάριο είχε τελειώσει.

Το ερώτημα που προκύπτει από αυτή την κίνησή της είναι αν θα μπορούσε να βρει κάποιες πληροφορίες αφού σε αυτές τις διαδικτυακές πλατφόρμες υπάρχουν πάντα σημειώσεις ή διδακτικοί κύκλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 800 άτομα είχαν πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, πληρώνοντας 590 ευρώ ο καθένας. Επειδή είναι τόσο υψηλό το αντίτιμο για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, η πλατφόρμα ήταν προσβάσιμη και τις επόμενες μέρες για όποιον ήθελε να την επισκεφθεί.

//--> //-->

Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News