Ελλάδα

Πάτρα: Έγγραφο - ντοκουμέντο στο κρεβάτι της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη

Πρόκειται για ένα έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο για τη χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα

Τη «διαδρομή» της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπήρχε ένα έγγραφο-ντοκουμέντο πάνω από το κρεβάτι της Τζωρτζίνας.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο για τη χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα ενώ ανέφεραν και τη δοσολογία που θα έπρεπε να λάβει αν χρειαστεί. Παράλληλα, οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί σε περίπτωση που χρειαζόταν, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια.

Βρέθηκε ο άνθρωπος που έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ο άνθρωπος που φέρεται να βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. «Το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην Κοινωνία Ωρα Mega.

Παράλληλα, το Ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης κι όπως τονίζεται «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια