Γιάννης Σκαφτούρος: Έγινε η κηδεία του στο Γαλαξίδι – Υποβοηθούμενη η μητέρα του (βίντεο)

Ελλάδα
Γιάννης Σκαφτούρος: Έγινε η κηδεία του στο Γαλαξίδι – Υποβοηθούμενη η μητέρα του (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος στην κηδεία του Γιάννη Σκαφτούρου που δολοφονήθηκε στο εξοχικό του τη Δευτέρα του Πάσχα - Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του

Η κηδεία του έγινε στο Γαλαξίδι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί.

Το «παρών» έδωσαν η οικογένειά του, οι στενοί του φίλοι και οι συγγενείς του, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του Γιάννη Σκαφτούρου, η οποία όταν τελείωσε η εξόδιος ακολουθία βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη.

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, δεν μπορώ το πιστέψω», επαναλάμβανε η μητέρα του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο απεσταλμένος στο Γαλαξίδι, Αλέξανδρος Γύγος.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου, που τον «γάζωσαν» μέσα στο σπίτι του, μπροστά στα έντρομα μάτια της οικογένειάς του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, οι δράστες «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον 55χρονο στην αυλή του εξοχικού του σπιτιού, στα Σκούρτα Βοιωτίας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όπου βρισκόταν με περίπου 10 άτομα, συγγενείς και φίλους, λόγω των εορτών.

Η αστυνομία χαρακτήρισε τους δράστες επαγγελματίες φαίνεται να είχαν σχεδιάσει καλά κάθε τους κίνηση προτού φτάσουν στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Η ιατροδικαστική έκθεση 

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, οι δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν αλλά και να στείλουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις συνολικά 15 σφαίρες των δραστών, οι 10 κατέληξαν στο κορμί του 55χρονου.

Τέλος, οι δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν αλλά και να στείλουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις συνολικά 15 σφαίρες των δραστών, οι 10 κατέληξαν στο κορμί του 55χρονου.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News