Πάτρα: Βρέθηκε ο άνθρωπος που έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ελλάδα
Πάτρα: Βρέθηκε ο άνθρωπος που έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ο άνθρωπος που φέρεται να βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. «Το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην Κοινωνία Ωρα Mega.

Παράλληλα, το Ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης κι όπως τονίζεται «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

//--> //-->

Ζητά πραγματογνωμοσύνη από παιδοψυχολόγο η ανακρίτρια

Πραγματογνωμοσύνη για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας διέταξε η 18η τακτική ανακρίτρια. Η πραγματογνωμοσύνη θα γίνει από παιδοψυχολόγο, που θα δώσει εξηγήσεις για το κάθε τι που έχει ζωγραφίσει η 9χρονη, με στόχο να αποκρυπτογραφήσει τι συνέβαινε στο μυαλό του παιδιού.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολίασε ότι «η ζωγραφική για τα παιδιά είναι ο τρόπος έκφρασής τους». Μέσα από τις ζωγραφιές βλέπουμε τα συναισθήματά τους. «Αυτοί που θα αναλάβουν να αποκωδικοποιήσουν τις ζωγραφιές έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους, καθώς δεν υπάρχουν τα παιδιά» για να μπορούν να αξιολογήσουν το τι συμβαίνει.

Ρούλα και Μάνος έλεγαν ότι η Τζωρτζίνα πάσχει από νοητική υστέρηση

Την σιωπή της σπάει πρώην εργαζόμενου του κέντρου απασχόλησης, στο οποίο πήγαινε η Τζωρτζίνα μέχρι και 10 ημέρες πριν τον θάνατό της, και τα όσα αποκαλύπτει ανατρέπουν όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα για το θρίλερ της Πάτρας και το περιβόητο τάμπλετ της 9χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα στο Star, ήταν στο πλευρό της Τζωρτζίνας από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Το παιδί όταν πήγε στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης είχε εγκέφαλοπάθεια. Όμως, οι γονείς είχαν υποστηρίξει στους υπεύθυνους του κέντρου ότι το παιδί πάσχει και από νοητική υστέρηση.

Στις δραστηριότητες που έκανε η Τζωρτζίνα καθημερινά δε φαινόταν κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, οι υπεύθυνοι είχαν αντιληφθεί ότι είναι ένα έξυπνο παιδί που χαμογελούσε και περνούσε καλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News