Ηλιόπουλος: Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος, οι πολίτες πληρώνουν τη ρήτρα Μητσοτάκη και την έπαυλη Στάσση (βίντεο)

Ελλάδα
Ηλιόπουλος: Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος, οι πολίτες πληρώνουν τη ρήτρα Μητσοτάκη και την έπαυλη Στάσση (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση on camera του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, για τις διακοπές ρεύματος σε πολίτες

«Κάνεις δεν πρέπει να μείνει χωρίς ρεύμα επειδή αδυνατεί να πληρώσει την ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής», διαμηνύει σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση: «Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με λογαριασμούς ρεύματος που ξεπερνούν τους μισθούς τους και ο κ. Μητσοτάκης χαριεντίζεται με τους Γλύξμπουργκ αναζητώντας τεχνογνωσία για νέες μπίζνες στο Τατόι».

«Αν όντως θέλει τεχνογνωσία, ας δει το παράδειγμα των κυβερνήσεων Πορτογαλίας και Ισπανίας που μείωσαν κατά 50% τα τιμολόγια του ρεύματος», τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί πλήρης η δήλωση:

«Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με λογαριασμούς ρεύματος που ξεπερνούν τους μισθούς τους και ο κ. Μητσοτάκης χαριεντίζεται με τους Γλύξμπουργκ αναζητώντας τεχνογνωσία για νέες μπίζνες στο Τατόι.

Αν όντως θέλει τεχνογνωσία, ας δει το παράδειγμα των κυβερνήσεων Πορτογαλίας και Ισπανίας που μείωσαν κατά 50% τα τιμολόγια του ρεύματος.

Από σήμερα ξεκινούν χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τα σπασμένα Μητσοτάκη -την βίαιη απολιγνιτοποίηση, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, την απόλυτη πρόσδεση της τιμής του ρεύματος στο φυσικό αέριο, τα golden boys με τους μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και την έπαυλη του κύριου Στάσση.

Απαιτούμε να σταματήσουν οι αντικοινωνικές διακοπές ρεύματος.

Κάνεις δεν πρέπει να μείνει χωρίς ρεύμα επειδή αδυνατεί να πληρώσει την ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News