Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο 19χρονος που σκοτώθηκε

Ελλάδα
Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο 19χρονος που σκοτώθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ο 19χρονος που το βράδυ της Τρίτης σκοτώθηκε σε τροχαίο - Το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο λόγο, και έπεσε από γέφυρα στη λεωφόρο Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία

Πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ο 19χρονος που το βράδυ της Τρίτης σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο λόγο, και έπεσε από γέφυρα στη λεωφόρο Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ο Κώστας Τακιδέλλης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar. Πέρυσι τον Δεκέμβριο στη Χαλκίδα, αν και ήταν ο νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον 19χρονο μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του, καθώς έδειχνε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η οικογένειά του ασχολείται εδώ δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου. Οι αγώνες ήταν η μεγάλη αγάπη του αδικοχαμένου Κώστα αλλά και του πατέρα του.

Βίντεο με τον 19χρονο να μιλάει για τον αθλητισμό 

https://www.youtube.com/watch?v=f-1P0MyHhhk

Φωτογραφία Facebook

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News