Ελλάδα

Πάτρα: Γιατί αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 33χρονη που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως δεν θα καταθέσει αίτημα για άρση της προσωρινής της κράτησης

Αλλάζει στάση η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως δεν θα καταθέσει αίτημα για άρση της προσωρινής της κράτησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνήγοροι της 33χρονης, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης… με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», όσο εξελίσσεται η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, πιθανά να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα. Βέβαια, υπάρχει και η εκδοχή, να έχει αποφυλακιστεί η Ρούλα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και -αν προκύψει κάτι το ενοχοποιητικό- να συλληφθεί εκ νέου και να προφυλακιστεί πάλι, με ένα επιπλέον κατηγορητήριο.

Τι είναι η ουσία μιδαζολάμη που αναζητούσε στη Google η Ρούλα Πισπιρίγκου

Την ουσία μιδαζολάμη φέρεται να έψαχνε στη Google η Ρούλα Πισπιρίγκου, την περίοδο που η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο.

Η μιδαζολάμη είναι το ενδονοσοκομειακό φάρμακο που λάμβανε η Τζωρτζίνα σε δύο τουλάχιστον νοσοκομεία: το Ωνάσειο και το Αγλαΐα Κυριακού. Οι γιατροί το έδιναν για να καταστείλουν τον οργανισμό στα ανεξήγητα επεισόδια που έκανε το παιδί με σπασμούς, σύμφωνα με το Star.

Η μιδαζολάμη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για αναισθησία, καταστολή, προβλήματα ύπνου και σοβαρή διέγερση και λειτουργεί προκαλώντας υπνηλία, μειώνοντας το άγχος και προκαλώντας απώλεια της ικανότητας δημιουργίας νέων αναμνήσεων.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια