Πατούλης: Ενωμένοι να πορευτούμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας

Ελλάδα
Πατούλης: Ενωμένοι να πορευτούμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την επιτυχή διοργάνωση, καθοριστική ήταν η συμβολή των εθελοντών στους οποίους ο κ. Πατούλης εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες ενώ δεσμεύτηκε ότι αυτή η γιορτή θα καθιερωθεί πλέον σε ετήσια βάση

«Το Άγιο φως της Ανάστασης να μας χαρίσει υγεία, κανονικότητα και την πολυπόθητη Ειρήνη. Και όλοι μαζί μία αγκαλιά, αγαπημένοι να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας για την Αττική μας και όλο τον κόσμο» τονίζει στο Πασχαλινό μήνυμά του, με αφορμή τη σημερινή ημέρα της «Αγάπης», ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Καθώς το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται με διάχυτο το συναίσθημα της αισιοδοξίας και της ελπίδας που προσδίδει η Ανάσταση και το Άγιο φως, με τη σημερινή μεγάλη γιορτή της Αγάπης αλλά και του Αγ. Γεωργίου, ο κ. Πατουλης εκφράζει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ την ικανοποίηση του για την "απόλυτη" όπως σημειώνει, επιτυχία που γνώρισε ο νεοσύστατος θεσμός του Λαϊκού Πασχαλινού γλεντιού που ξεκίνησε φέτος η Περιφέρεια Αττικής στο Μητροπολιτικό πάρκο "Αντώνης Τρίτσης", σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης του.

«Μαζί με χιλιάδες συμπολίτες μας, από όσους παρέμειναν στην Αττική, γιορτάσαμε την Λαμπρή όπως ταιριάζει στην παράδοση μας, όλοι μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μας, ειδικά μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας που ζήσαμε» επισημαίνει ο ίδιος.

Με τις τιμές που αρμόζει στο Πάσχα, η Περιφέρεια Αττικής, με ζωντανή μουσική, παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, και οβελία, αλλά πάνω από όλα με πολλή χαρά και αγάπη δημιούργησε μία μεγάλη παρέα ανοιχτής αγκαλιάς για όλους τους πολίτες, οι οποίο απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία ενώ είχαν προβλεφθεί ιδιαίτερες δράσεις και αθλοπαιδιές για τα μικρά παιδιά.

Για την επιτυχή διοργάνωση, καθοριστική ήταν η συμβολή των εθελοντών στους οποίους ο κ. Πατούλης εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες ενώ δεσμεύτηκε ότι αυτή η γιορτή θα καθιερωθεί πλέον σε ετήσια βάση.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού και πλήθος κόσμου ενώ για την ασφάλειά τους, παρευρίσκετο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη του κέντρου επιχειρήσεων της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, εθελοντικών οργανώσεων και γιατρών.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News