Πάτρα: Τι ήθελε να κρύψει για το θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης

Ελλάδα
Πάτρα: Τι ήθελε να κρύψει για το θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης σε τοπικό μέσο κι ζητούσε να «κατέβει» η είδηση του θανάτου της 9χρονης κόρης του

Mήνυμα στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος του pelop.gr απέστειλε o Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα και του ζήτησε να «κατέβει» η είδηση για τον χαμό της 9χρονης κόρης του. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο, ενημερώθηκαν πως το κοριτσάκι κατέληξε. Πέντε λεπτά αργότερα το διασταύρωσαν και περίπου στις 10:00 το βράδυ ανάρτησαν την είδηση. Ξαφνικά, ο Μάνος Δασκαλάκης στέλνει μήνυμα, μέσω της εφαρμογής messenger (facebook) στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της «Πελοπόννησος» και του ζητά να «κατέβει» το δημοσίευμα. Συγκεκριμένα γράφει: «Σεβαστείτε…Μην ανεβάζετε τπτ. Κατέβασε το. Γράφετε ό,τι θέλετε…».

Το δημοσίευμα αναφέρεται αποκλειστικά στην τραγική είδηση του θανάτου της Τζωρτζίνας και καταλήγει πως «ο θάνατος της εγείρει ερωτήματα, αφού πρόκειται για το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα φεύγει από τη ζωή». Προβληματισμός που αποτυπώθηκε και αποδόθηκε αρχικά ως τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Προφανώς, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη τη δεδομένη στιγμή, τα όσα θα ακολουθούσαν.

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη στις 15 Απρίλη, ο Μάνος Δασκαλάκης ερωτηθείς γιατί ζήτησε ν’ «αποσυρθεί» η δημοσίευση ισχυρίστηκε, ότι αρχικά «πήρε τηλέφωνο στην εφημερίδα λέγοντας «κατεβάστε το, γιατί δεν είχε ειδοποιήσει γιαγιάδες και τα σχετικά, οπότε δεν γνώριζαν τίποτα» και συνεχίζοντας την απάντηση – αγνοώντας πως υπάρχει το μήνυμά του κάθε άλλο παρά ενός τέτοιου περιεχομένου – αναφέρει λανθασμένα ότι το έστειλε στον αρχισυντάκτη Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο.

Όπως αναφέρει το pelop.gr o ισχυρισμός του Μάνου Δασκαλάκη, ότι δεν είχαν ενημερωθεί πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, καταρρίπτεται, καθώς αδιάψευστος μάρτυρας είναι κι ο χρόνος. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγράψει οι γιατροί του «Αγλαΐα Κυριακού» και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, βεβαιώνεται στις 15.50 το μεσημέρι του Σαββάτου της 29ης Ιανουαρίου και η δημοσίευση της είδησης γίνεται σχεδόν μετά από 5 ώρες, χρονικό διάστημα που θεωρείται αδύνατον για να μην είχαν πληροφορηθεί το τραγικό συμβάν οι οικείοι, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Φωτογραφία αρχείου IN TIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News