Πάτρα: Το σκίτσο του Ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για το πώς δολοφονήθηκε η Μαλένα

Ελλάδα
Πάτρα: Το σκίτσο του Ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για το πώς δολοφονήθηκε η Μαλένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία», αναφέρει στην περιγραφή της ανάρτησης ο κ. Λέων

Καθημερινές είναι οι εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης της Πάτρας, με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένεια Δασκαλάκη. Για τον τρόπο με τον οποίο εικάζεται ότι δολοφονήθηκε η Μαλένα, το δεύτερο από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, έκανε ανάρτηση στο Twitter ο Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Κάτω από το σκίτσο της ανάρτησης ο κ. Λέων γράφει:

«Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας».

Υπενθυμίζεται πως η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου, εκταφή των οστών της μικρής Μαλένας, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό, αφού παρέλθουν τα τρία χρόνια από το θάνατο είναι απαραίτητη η μεταφορά των οστών, ωστόσο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η οικογένεια, η διαδικασία αυτή θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News