Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εμφανίζονταν εκνευρισμένη για την εξωσυζυγική σχέση του Μάνου Δασκαλάκη

Η Αγγελική Νικολούλη μετέδωσε την Παρασκευή 15 Απρίλιου, ένα ακόμα απόσπασμα από την τηλεφωνική συνέντευξή της, στην διάρκεια του οποίου η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε έξαλλη για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη

Εκνευρισμένη εμφανίζονταν η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη και την εξωσυζυγική σχέση που υποστηρίζει ότι διατηρούσε, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Αγγελική Νικολούλη, λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της.

Η Αγγελική Νικολούλη μετέδωσε την Παρασκευή 15 Απρίλιου, ένα ακόμα απόσπασμα από την τηλεφωνική συνέντευξή της, στην διάρκεια του οποίου η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε έξαλλη για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη λέγοντας πως: «Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε πως ο σύζυγός της τα είχε βρει με την άλλη γυναίκα: «Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος ότι θέλει… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μου είπε “δε σας αφορά η προσωπική μου ζωή”. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;».

«Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη… Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της…» πρόσθεσε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να συναντηθεί με την Αγγελική Νικολούλη και μιλούσε μαζί της μόνο τηλεφωνικά. Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου απάντησε:

«Μόλις βγουν οι τοξικολογικές, ναι, τότε μπορούμε να βρεθούμε. Εγώ πιστεύω στο σπάνιο γονίδιο γιατί οι θάνατοι ήταν μαζεμένοι» υποστήριξε.

Η ίδια εμφανιζόταν θυμωμένη γι’ αυτό που της συνέβη και επέμενε πως δεν ήταν η Τζωρτζίνα αυτή που βρήκε νεκρή την αδελφή της, όπως είχε πει μάρτυρας στο «Φως στο Τούνελ».

«Όχι μόνο αναρωτιέμαι, θυμώνω κιόλας. Μεγάλη αδικία αυτό το πράγμα. Ελπίζω να βγει κάτι καλό και να σωθούν άλλα παιδάκια, μόνο αυτό. Εάν είχε βρει η Τζωρτζίνα νεκρή την αδελφή της, θα το είχε πει, δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα ενός παιδιού κλειστό» ανέφερε.

Η Ρούλα αναφέρθηκε και στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας. «Είχα μείνει έγκυος μετά το χαμό της Ίριδας, αλλά προχώρησα στην άμβλωση γιατί έτσι με παρότρυναν και οι γιατροί. Θα ήταν ανωριμότητα να το κρατήσω, γιατί ακόμα δεν υπήρχε η αιτία θανάτου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια